Playlister for mandag d. 30. marts 2020

Tir d. 24. marOns d. 25. marTor d. 26. marFre d. 27. marLør d. 28. marSøn d. 29. marMan d. 30. mar

Spring til en specifik time

Kl. 00Kl. 01Kl. 02Kl. 03Kl. 04Kl. 05Kl. 06Kl. 07Kl. 08
Kl. 08
08:41Prince - 1999
08:36Drew - All the things (i´m not)
08:31L.O.C, Barbara Moleko - Helt min egen
08:23TV 2 - De første kærester på månen
08:17Barbara Moleko - Kold krig
08:07Gnags - Mr. Swing King
08:03Pink, Nate Ruess - Just give me a reason
Kl. 07
07:56Burhan G - Din for evigt
07:47Lukas Graham - Scars
07:44Mary Mary - Shackles (praise you)
07:38Anne Linnet - Venus
07:32Rihanna - Only Girl (In The World)
07:26Christopher - Ghost
07:19SASO - Let's be honest
07:11Aerosmith - I don't want to miss a thing
07:06Skinz - Malibu
07:03Clara - Legend
Kl. 06
06:55Spiller, Sophie Ellis Bextor - Groovejet
06:46Swedish House Mafia, John Mart - Save the world
06:42The Weeknd - Can´t feel my face
06:36Dieters Lieder - Dig og mig
06:32Mabel - Boyfriend
06:25Taylor Swift, Brendon Urie - ME!
06:22Ray Dalton - In my bones
06:17Genesis, Phil Collins - I can't dance
06:13Jonas Brothers - What a man gotta do
06:07Duffy - Warwick avenue
06:03Chief 1, Thomas Buttenschøn - Alt er godt
Kl. 05
05:55The Killers - Caution
05:45Dionne Warwick & Friends - That's what friends are for
05:42Søs Fenger - Inderst inde
05:38Maggie Lindemann - Pretty Girl
05:35Maroon 5, Sza - What lovers do
05:30Infernal - Whenever you need me
05:26Ray Dee Ohh - Love the one you're with
05:22Tøsedrengene - Indianer
05:17Mark Ronson, Miley Cyrus - Nothing breaks like a heart
05:14Ed Sheeran, Khalid - Beautiful people
05:09Saybia - The day after tomorrow
05:04Sticks´n´Fire - Stop that train
05:00Calby - Burnout
Kl. 04
04:57Bro - Sydpå
04:53Dermot Kennedy - Outnumbered
04:48Diverse Danske Kunstnere - Afrika
04:45Infernal - Ten Miles
04:42Alexander Oscar - Number
04:39Anne-Marie - Birthday
04:35Hanne Boel - Don´t know much about love
04:32Lizzo,Ariana Grande - Good as hell
04:28Tones And I - Bad child
04:25Nicklas Sahl - Planets
04:21Climie Fisher - Love changes (everything)
04:17Kid Rock - All summer long
04:14Lady Gaga - Stupid love
04:10Wiz Khalifa, Charlie Puth - See you again
04:06Prince - The most beautiful girl in the world
04:03Pink - So what
04:00Phlake, Mercedes The Virus - Baby steps
Kl. 03
03:56Nephew - Superliga
03:52Bastille - Pompeii
03:49The Beatles - Let it be
03:45Nik & Jay - Topline
03:41Bruno Mars - 24K magic
03:38Burhan G - Ses om en uge
03:33TV 2 - Kys bruden
03:29Cheat Codes, Demi Lovato - No promises
03:27Jung - Blitz, baby
03:22Rihanna, Jay Z - Umbrella
03:19Living in a box - Living in a box
03:15Magic! - Rude
03:13Meduza - Piece of your heart
03:09Christopher - Ghost
03:06Roxette - How do you do
03:03Uncle Kracker - Follow me
03:00Bebe Rexha - You can't stop the girl
Kl. 02
02:57Thomas Helmig - Groovy day
02:54Aura Dione - I will love you monday
02:51Zookeepers, Clara - Can't fall asleep
02:47Bon Jovi - Livin' on a prayer
02:44Hailee Steinfeld, Grey, Zedd - Starving
02:41Scarlet Pleasure - 24-7
02:37Jada - Nudes
02:33Whitney Houston - Im your baby tonight
02:30Ava Max - Torn
02:27Dua Lipa - Physical
02:23Panamah - Børn af natten
02:20Kim Larsen, Gasolin - Kvinde min
02:17Robbie Williams - Feel
02:13Drew - Perfect disaster
02:10Jonas Brothers - What a man gotta do
02:06Papa Dee - The first cut is the deepest
02:03Alphabeat - Fascination
02:00Taylor Swift - We are never ever getting back together
Kl. 01
01:57Sys Bjerre - Kegle
01:53Coldplay - Orphans
01:50Fleetwood Mac - Little lies
01:46Flo Rida - Whistle
01:43Alicia Keys - Fallin'
01:405 Seconds Of Summer - Old me
01:36OMC - How bizarre
01:32Tove Lo - Talking body
01:28Mads Langer - Monsters in my mind
01:25Maroon 5 - Memories
01:22Elton John - I´m still standing
01:18Medina - Jalousi
01:15Amy Winehouse, Mark Ronson - Valerie
01:11The Weeknd - Blinding lights
01:07Jamie Walters - Hold on
01:04Usher, Pitbull - DJ got us fallin´ in love
01:00Erann DD - Still believing
Kl. 00
00:57Carpark North - Save me from myself
00:53Pointer Sisters - I´m so excited
00:50Lukas Graham - Strip no more
00:46Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita
00:44Liam Payne, Boogie Wit Da Hood - Stack it up
00:39U2 - Hold me thrill me kiss me kill me
00:36Joel Corry - Lonely
00:33Kylie Minogue - Spinning around
00:29Calvin Harris, Sam Smith - Promises
00:25Laid Back - High Society Girl
00:22SZA, Justin Timberlake - The other side
00:19Johnny Deluxe, Anna Nordel - Drømmer jeg ?
00:15Nicklas Sahl - New eyes
00:11Lisa Nilsson - Himlen runt hörnet
00:07Doja Cat - Say so
00:04Robyn, Kleerup - With every heartbeat
00:00Ed Sheeran, Justin Bieber - I don't care